Reviews from Foodfactory Enschede

Recent reviews

5.0
Ronald
5 June 2024

Prima, zoals altijd.

BK
30 May 2024
M
23 May 2024
R
16 May 2024
Melanie
24 April 2024

Schnitzels waren helaas koud en het drinken vergeten mee te leveren

Jeffrey
18 April 2024

Friet heerlijk krokant lekker gekruid.. Aardappelen heerlijk gebakken en gekruid. En spareribs waren echt jummiej

Ronald
11 February 2024

Normaal is het goed warm of zelfs heet. Dit keer was het lauw. Jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ninos
9 February 2024
Trijnie hollink
23 January 2024

Jammer het leek er niet op vanavond. Bestelde zigeunerschnitsels met een vieze donker bruine drap er op. Ik heb de indruk dat de kwaliteit achter uitgaat en weet ook nog niet of ik zo wel klant wil blijven. Erg jammer.

Ninos
11 January 2024
Willie
10 January 2024

Voor 4 personen verschillende gerechten besteld. Allemaal goed en voldoende porties! Iets later bezorgd, maar was allemaal goed van temperatuur.

Simone
5 January 2024
Mic
21 December 2023

De porties zijn precies goed, eten erg smaakvol. Wij zijn fan

Ronald
10 December 2023

Vond de snitsel heel lekker alleen in de peppersaus was geen peper te bekennen ? Een hele dikke drap .. en in de salade zat volgens mij een halve fles chillisaus ..veel te scherp ! De geb aard waren lekker en goed gekruid!! de bezorging was super snel ...👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerrit
29 November 2023
Waar is de kaas
15 November 2023

Blijkbaar had er kaas in de burger zelf moeten zitten maar ik heb het niet kunnen vinden ook zat er erg weinig patat bij het menu

Peter
28 October 2023

Ik vond het deze keer heel slecht .Ben ik niet van jullie gewend.De snitzel en wings waren bijna verbrand en zeer droog.Zo smaakte het ook .Normaal bij jullie nooit geen klachten deze keer was niet goed

Trijnie hollink
22 October 2023

De salade was weer veel te scherp de schnitsels prima en ik miste het sausje voor de gepofte aardappel. Patat ook prima

Simone
20 October 2023
Fam Krijgsman
16 October 2023

Eten was super lekker en snel bezorgd! De spareribs van Foodfactory zijn de beste die we ooit hebben gehad. De aardappelschijfjes en patat waren crispy en goed gekruid. Ook de salade lekker, dikke 10! Wij blijven hier vaste klant.

Thiras
5 October 2023

Eten was erg lekker, zoals gewoonlijk! Bezorging ging matig, bezorger kon het eerst niet vinden en bleek later ook geen wisselgeld te hebben, ook al had ik aangegeven met welk bedrag ik zou betalen.

Harold
30 September 2023
Martijn Arends
28 September 2023

Mix grill was weer top!

Dell
20 September 2023

There was a lot of mold on the bread of my burger. And it smelled super bad. When I called them to report it, they did not take me seriously. The guy kept passing the phone to whoever and I heard laughter. No one even offered an apology. In the end, they said they will just deliver a new one. Bad attitude. Bad quality. Will never order here again.

Ronald
12 September 2023

Prima

Martijn A
8 September 2023

Het was weer op en top jongens! Top kwaliteit keer op keer.

Ronald
6 September 2023

Prima

Martijn Arends
25 July 2023

Wederom heerlijk gegeten, spareribs waren top.

Veronica
19 July 2023

Het eten was heerlijk dus zeker een aanrader

Ronald
18 July 2023

Prima

Baas
17 July 2023

Beide snitzels heerlijk en snel bezorgd. Helaas zonder de beloofde gratis drankjes. Ook jammer dat de vraag om "friet zonder kruiden" toch kruiden op de friet gedaan is.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ester Schipper
12 July 2023

Het was weer heerlijk en op tijd geleverd!!!

Orlando
11 July 2023

Eten was nog goed warm en werd 5 minuten voor de afgesproken tijd geleverd. Zeer tevreden.

Ronald
6 July 2023
Gerard
2 July 2023

Uitstekende schnitzels (varkens de andere weten we niet) en goede prijs. En de appel/komkommer salade mmmmm top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jessica & Richard
24 June 2023

Goede kwaliteit eten, bestel er vaker. De zigeuner kipschnitzel blijft mijn favoriet. Gister heeft mijn vriendin de zigeuner kipschnitzel geprobeerd en die is er verliefd op geworden. Zo lekker

Peter
23 June 2023

Snel thuisbezorgd en weer super lekker... en zeker genoeg. Top(pers).

Lianne
18 June 2023
Gabriël
14 May 2023

Heerlijk gegeten en zelfs op zondag op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerard en Betsy
13 May 2023

Erg goede schnitzels qua kwaliteit en smaak. Ook de komkommer/appel salade heel erg lekker. Vriendelijke nette bezorger.

Ayleesha Sewtahal
12 May 2023

Was 20 minuten later

Simone
6 May 2023
Dennis kreuger
3 May 2023

Het eten was veelste zout.

Peter
23 April 2023

Op tijd en lekker eten! Hamburger was verrassend goed. Ook aandacht besteed aan het broodje; geen half werk. Shaslick was mals en lekker. Lijkt wat aan de prijs, maar voor wat je krijgt is het dat waard.

Wieringa
22 April 2023

Zoals gewoonlijk weer heerlijk...

Fam Krijgsman
13 April 2023

Spareribsschotel en schnitzel menu beide heel lekker, warm en snel bezorgd. Stokbroodje erbij, helemaal top! 5 sterren

Lauric
9 April 2023
Ninos
29 March 2023
Witteveen
23 March 2023

Altijd heerlijk eten! Vriendelijke mensen! TOP

Edwin
22 March 2023

Top schnitzels.

Murat
7 March 2023

Lekker eten

Sam
3 March 2023
Debbie
26 February 2023

Smaak goed,netjes op tijd bezorgt..was onze eerste keer ,maar dat wordt wel vaker..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerben van Dijk
20 February 2023

Vaak bij jullie besteld en altijd prima, nu een keer een kapsalon met shoarma en broodje shoarma besteld en die waren echt niet lekker, ben er ziek van geweest. Misschien is hier wat mis gegaan want als dit de standaard shoram is dan is die echt niet goed.Rest was prima.

E.
11 February 2023
Trijnie hollink
5 February 2023

Het was weer prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerrit
26 January 2023

Lekker eten en snel bezorgd.

Murat
26 January 2023

Lekker eten

Patricia Lems
25 January 2023

Het eten was weer super lekker. Top kipschnitzel met heerlijke paprika roomsaus, foodfactory burger volgens dochter een aanrader. Lekkere gegrilde maïskolven, de pofaardappel heerlijk zacht en gekruid. Patatjes waren vergeten.. kan gebeuren, ff bellen werd snel nabezorgd! Wij bestellen zeker weer!

J.W.
23 January 2023

Shaorma was niet lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

GJ
23 January 2023

Was mooi optijd en goed op temperatuur

Scholte
22 January 2023

Patat en gebakken aardappeltjes waren koud

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A. Hidding
14 January 2023

Het eten smaakte heerlijk, was goed warm en de bezorging was zelfs eerder dan verwacht! Een dikke plus!

Lauric Ossef
8 January 2023
Irma
23 December 2022

Heerlijk eten

Melissa
18 December 2022

Prima! Voor herhaling vatbaar!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joalien Gerberink
14 December 2022

Heerlijk eten, helaas alleen al twee keer ons drinken niet ontvangen..

wehning
11 December 2022

eten lauw, voor dik 30 euro besteld en meerdere sausen vergeten terwijl het bij opmerkingen meerdere keren vermeld staat. Er dus word niet gelezen...

Ronald
13 November 2022

Prima alleen erg jammer dat de 2x whisky saus vergeten was erbij in te doen. Dus helaas de kip doner boordjes zonder saus moeten opeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gj
31 October 2022

We verwachte de bezorging om 17:45 maar het 18:10 jammer waardoor het eten niet meer warm was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald
30 October 2022
G. Stapper
24 October 2022

Besteld: 2x Schnitzelmenu. Voorheen geen opmerkingen. Nu: 18.00 uur verwachte Levertijd. Bezorging 18.30 uur. Alles niet warm meer, wel eens beter geweest. Er ontbrak: 1x portie Patat en 2 blikjes drinken. Direkt gebeld; Foodfactorij wilde direkt naleveren. Mijn voorstel: Volgende keer dit erbij en niet berekenen. Opgelost.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

de Boer
9 October 2022

Patat en aardappels waren koud, misschien op een andere manier verpakken nu het buiten kouder wordt, en de blikjes frisdrank niet in dezelfde tas stoppen. Levering was ondanks ruim op tijd bestellen 20min te laat.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martijn
6 October 2022

Onze eerste keer bestellen bij de foodfactory is ons goed bevallen, lekker eten en duidelijke bezorgtijden. We gaan hier zeker weer bestellen.

Janneke
22 September 2022
Patricia Lems
16 September 2022

De kipfilet was heerlijk mals, de paprika lekker knapperig, de salade vers en de aardappschijfjes en friet op smaak gekruid! Het was super!

Joyce
10 September 2022

Heerlijk gegeten, de appel komkommer salade was geweldig. En de spareribs waren erg goed van smaak

G. Stapper
28 August 2022
Hillenaar
27 August 2022

Eerste keer hier eten besteld en was uitstekend. Bestellen zeker vaker

Trijniehollink12@hotmail.com
24 August 2022
Petra
22 August 2022

Het vlees was erg droog. Jammer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal bakker
19 August 2022

Dit keer waren de spareribs niet zo zacht de rest was heerlijk

Ineke
19 August 2022
Chantal
9 August 2022

Eten was heerlijk

Martine
17 July 2022

Lekker eten. Bezorging altijd zeer traag en eigenlijk altijd zo’n 20 minuten te laat.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rene
17 July 2022

Lekker gegeten en snel geleverd. Schnitzel en burger waren erg lekker! Enige minpuntje is dat de warme saus niet meegeleverd was.

Astrid
3 July 2022

Het eten was lauw

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank
3 July 2022

Het eten is altijd goed, echt niets op aan te merken. De bezorging is altijd wel een puntje. Vandaag had ik om 1600 uur besteld om rond 1730 te laten bezorgen. Dan vind ik 1805 wel erg laat. Het eten is het overigens meer dan waard, niet te duur en gewoon erg goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patricia Lems
2 July 2022

Heerlijke schnitzel met paprikaroomsaus. Een aanrader. De pofaardappel is ook een topper!

Trijnie hollink
26 June 2022

Wij vonden het weer prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
13 June 2022

Het was lekker!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Georgina Mourad
5 June 2022
Anoniem
2 June 2022
Marco Zeggelink
27 May 2022
Bareld soer
15 May 2022

voor twee snitsels met een paar gebakken aardappelen word de prijs totaal € 28 wel te hoog ,maar de prijzen zijn over al enorm omhoog gegaan ,en zal het thuis bestellen niet bevorderen (voor dit geld heb je bij de cinees een maaltijd om mederedagen van te eten , kwaliteit goed maar de prijzen niet in over eenstemming met het produkt

Britt van Praag
12 May 2022

Eten was heerlijk! Klein min/verbeterpuntje: er zaten geen champignons in de champignonsaus. Dat vond ik wel erg jammer.

Wendy
5 May 2022
Bert-Jan
5 May 2022

Bijna een 10, roomsaus zou iets warmer mogen, maar verder is de schnitzel echt altijd wel goed, deze keer zelfs nog iets beter. Daarnaast was de bezorger er precies op het afgesproken tijdstip. Helemaal pima!

Theo
28 April 2022

Toppie

S.R.
27 April 2022

Misschien geen koud blikje drinken op iets warms leggen 🙈