Avaliações de Foodfactory Enschede

Avaliações recentes

5.0
Ronald
5 junho 2024

Prima, zoals altijd.

BK
30 maio 2024
M
23 maio 2024
R
16 maio 2024
Melanie
24 abril 2024

Schnitzels waren helaas koud en het drinken vergeten mee te leveren

Jeffrey
18 abril 2024

Friet heerlijk krokant lekker gekruid.. Aardappelen heerlijk gebakken en gekruid. En spareribs waren echt jummiej

Ronald
11 fevereiro 2024

Normaal is het goed warm of zelfs heet. Dit keer was het lauw. Jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ninos
9 fevereiro 2024
Trijnie hollink
23 janeiro 2024

Jammer het leek er niet op vanavond. Bestelde zigeunerschnitsels met een vieze donker bruine drap er op. Ik heb de indruk dat de kwaliteit achter uitgaat en weet ook nog niet of ik zo wel klant wil blijven. Erg jammer.

Ninos
11 janeiro 2024
Willie
10 janeiro 2024

Voor 4 personen verschillende gerechten besteld. Allemaal goed en voldoende porties! Iets later bezorgd, maar was allemaal goed van temperatuur.

Simone
5 janeiro 2024
Mic
21 dezembro 2023

De porties zijn precies goed, eten erg smaakvol. Wij zijn fan

Ronald
10 dezembro 2023

Vond de snitsel heel lekker alleen in de peppersaus was geen peper te bekennen ? Een hele dikke drap .. en in de salade zat volgens mij een halve fles chillisaus ..veel te scherp ! De geb aard waren lekker en goed gekruid!! de bezorging was super snel ...👍🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerrit
29 novembro 2023
Waar is de kaas
15 novembro 2023

Blijkbaar had er kaas in de burger zelf moeten zitten maar ik heb het niet kunnen vinden ook zat er erg weinig patat bij het menu

Peter
28 outubro 2023

Ik vond het deze keer heel slecht .Ben ik niet van jullie gewend.De snitzel en wings waren bijna verbrand en zeer droog.Zo smaakte het ook .Normaal bij jullie nooit geen klachten deze keer was niet goed

Trijnie hollink
22 outubro 2023

De salade was weer veel te scherp de schnitsels prima en ik miste het sausje voor de gepofte aardappel. Patat ook prima

Simone
20 outubro 2023
Fam Krijgsman
16 outubro 2023

Eten was super lekker en snel bezorgd! De spareribs van Foodfactory zijn de beste die we ooit hebben gehad. De aardappelschijfjes en patat waren crispy en goed gekruid. Ook de salade lekker, dikke 10! Wij blijven hier vaste klant.

Thiras
5 outubro 2023

Eten was erg lekker, zoals gewoonlijk! Bezorging ging matig, bezorger kon het eerst niet vinden en bleek later ook geen wisselgeld te hebben, ook al had ik aangegeven met welk bedrag ik zou betalen.

Harold
30 setembro 2023
Martijn Arends
28 setembro 2023

Mix grill was weer top!

Dell
20 setembro 2023

There was a lot of mold on the bread of my burger. And it smelled super bad. When I called them to report it, they did not take me seriously. The guy kept passing the phone to whoever and I heard laughter. No one even offered an apology. In the end, they said they will just deliver a new one. Bad attitude. Bad quality. Will never order here again.

Ronald
12 setembro 2023

Prima

Martijn A
8 setembro 2023

Het was weer op en top jongens! Top kwaliteit keer op keer.

Ronald
6 setembro 2023

Prima

Martijn Arends
25 julho 2023

Wederom heerlijk gegeten, spareribs waren top.

Veronica
19 julho 2023

Het eten was heerlijk dus zeker een aanrader

Ronald
18 julho 2023

Prima

Baas
17 julho 2023

Beide snitzels heerlijk en snel bezorgd. Helaas zonder de beloofde gratis drankjes. Ook jammer dat de vraag om "friet zonder kruiden" toch kruiden op de friet gedaan is.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ester Schipper
12 julho 2023

Het was weer heerlijk en op tijd geleverd!!!

Orlando
11 julho 2023

Eten was nog goed warm en werd 5 minuten voor de afgesproken tijd geleverd. Zeer tevreden.

Ronald
6 julho 2023
Gerard
2 julho 2023

Uitstekende schnitzels (varkens de andere weten we niet) en goede prijs. En de appel/komkommer salade mmmmm top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jessica & Richard
24 junho 2023

Goede kwaliteit eten, bestel er vaker. De zigeuner kipschnitzel blijft mijn favoriet. Gister heeft mijn vriendin de zigeuner kipschnitzel geprobeerd en die is er verliefd op geworden. Zo lekker

Peter
23 junho 2023

Snel thuisbezorgd en weer super lekker... en zeker genoeg. Top(pers).

Lianne
18 junho 2023
Gabriël
14 maio 2023

Heerlijk gegeten en zelfs op zondag op tijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerard en Betsy
13 maio 2023

Erg goede schnitzels qua kwaliteit en smaak. Ook de komkommer/appel salade heel erg lekker. Vriendelijke nette bezorger.

Ayleesha Sewtahal
12 maio 2023

Was 20 minuten later

Simone
6 maio 2023
Dennis kreuger
3 maio 2023

Het eten was veelste zout.

Peter
23 abril 2023

Op tijd en lekker eten! Hamburger was verrassend goed. Ook aandacht besteed aan het broodje; geen half werk. Shaslick was mals en lekker. Lijkt wat aan de prijs, maar voor wat je krijgt is het dat waard.

Wieringa
22 abril 2023

Zoals gewoonlijk weer heerlijk...

Fam Krijgsman
13 abril 2023

Spareribsschotel en schnitzel menu beide heel lekker, warm en snel bezorgd. Stokbroodje erbij, helemaal top! 5 sterren

Lauric
9 abril 2023
Ninos
29 março 2023
Witteveen
23 março 2023

Altijd heerlijk eten! Vriendelijke mensen! TOP

Edwin
22 março 2023

Top schnitzels.

Murat
7 março 2023

Lekker eten

Sam
3 março 2023
Debbie
26 fevereiro 2023

Smaak goed,netjes op tijd bezorgt..was onze eerste keer ,maar dat wordt wel vaker..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerben van Dijk
20 fevereiro 2023

Vaak bij jullie besteld en altijd prima, nu een keer een kapsalon met shoarma en broodje shoarma besteld en die waren echt niet lekker, ben er ziek van geweest. Misschien is hier wat mis gegaan want als dit de standaard shoram is dan is die echt niet goed.Rest was prima.

E.
11 fevereiro 2023
Trijnie hollink
5 fevereiro 2023

Het was weer prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerrit
26 janeiro 2023

Lekker eten en snel bezorgd.

Murat
26 janeiro 2023

Lekker eten

Patricia Lems
25 janeiro 2023

Het eten was weer super lekker. Top kipschnitzel met heerlijke paprika roomsaus, foodfactory burger volgens dochter een aanrader. Lekkere gegrilde maïskolven, de pofaardappel heerlijk zacht en gekruid. Patatjes waren vergeten.. kan gebeuren, ff bellen werd snel nabezorgd! Wij bestellen zeker weer!

J.W.
23 janeiro 2023

Shaorma was niet lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

GJ
23 janeiro 2023

Was mooi optijd en goed op temperatuur

Scholte
22 janeiro 2023

Patat en gebakken aardappeltjes waren koud

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A. Hidding
14 janeiro 2023

Het eten smaakte heerlijk, was goed warm en de bezorging was zelfs eerder dan verwacht! Een dikke plus!

Lauric Ossef
8 janeiro 2023
Irma
23 dezembro 2022

Heerlijk eten

Melissa
18 dezembro 2022

Prima! Voor herhaling vatbaar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joalien Gerberink
14 dezembro 2022

Heerlijk eten, helaas alleen al twee keer ons drinken niet ontvangen..

wehning
11 dezembro 2022

eten lauw, voor dik 30 euro besteld en meerdere sausen vergeten terwijl het bij opmerkingen meerdere keren vermeld staat. Er dus word niet gelezen...

Ronald
13 novembro 2022

Prima alleen erg jammer dat de 2x whisky saus vergeten was erbij in te doen. Dus helaas de kip doner boordjes zonder saus moeten opeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gj
31 outubro 2022

We verwachte de bezorging om 17:45 maar het 18:10 jammer waardoor het eten niet meer warm was.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ronald
30 outubro 2022
G. Stapper
24 outubro 2022

Besteld: 2x Schnitzelmenu. Voorheen geen opmerkingen. Nu: 18.00 uur verwachte Levertijd. Bezorging 18.30 uur. Alles niet warm meer, wel eens beter geweest. Er ontbrak: 1x portie Patat en 2 blikjes drinken. Direkt gebeld; Foodfactorij wilde direkt naleveren. Mijn voorstel: Volgende keer dit erbij en niet berekenen. Opgelost.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

de Boer
9 outubro 2022

Patat en aardappels waren koud, misschien op een andere manier verpakken nu het buiten kouder wordt, en de blikjes frisdrank niet in dezelfde tas stoppen. Levering was ondanks ruim op tijd bestellen 20min te laat.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martijn
6 outubro 2022

Onze eerste keer bestellen bij de foodfactory is ons goed bevallen, lekker eten en duidelijke bezorgtijden. We gaan hier zeker weer bestellen.

Janneke
22 setembro 2022
Patricia Lems
16 setembro 2022

De kipfilet was heerlijk mals, de paprika lekker knapperig, de salade vers en de aardappschijfjes en friet op smaak gekruid! Het was super!

Joyce
10 setembro 2022

Heerlijk gegeten, de appel komkommer salade was geweldig. En de spareribs waren erg goed van smaak

G. Stapper
28 agosto 2022
Hillenaar
27 agosto 2022

Eerste keer hier eten besteld en was uitstekend. Bestellen zeker vaker

Trijniehollink12@hotmail.com
24 agosto 2022
Petra
22 agosto 2022

Het vlees was erg droog. Jammer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chantal bakker
19 agosto 2022

Dit keer waren de spareribs niet zo zacht de rest was heerlijk

Ineke
19 agosto 2022
Chantal
9 agosto 2022

Eten was heerlijk

Martine
17 julho 2022

Lekker eten. Bezorging altijd zeer traag en eigenlijk altijd zo’n 20 minuten te laat.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rene
17 julho 2022

Lekker gegeten en snel geleverd. Schnitzel en burger waren erg lekker! Enige minpuntje is dat de warme saus niet meegeleverd was.

Astrid
3 julho 2022

Het eten was lauw

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frank
3 julho 2022

Het eten is altijd goed, echt niets op aan te merken. De bezorging is altijd wel een puntje. Vandaag had ik om 1600 uur besteld om rond 1730 te laten bezorgen. Dan vind ik 1805 wel erg laat. Het eten is het overigens meer dan waard, niet te duur en gewoon erg goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patricia Lems
2 julho 2022

Heerlijke schnitzel met paprikaroomsaus. Een aanrader. De pofaardappel is ook een topper!

Trijnie hollink
26 junho 2022

Wij vonden het weer prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
13 junho 2022

Het was lekker!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Georgina Mourad
5 junho 2022
Anoniem
2 junho 2022
Marco Zeggelink
27 maio 2022
Bareld soer
15 maio 2022

voor twee snitsels met een paar gebakken aardappelen word de prijs totaal € 28 wel te hoog ,maar de prijzen zijn over al enorm omhoog gegaan ,en zal het thuis bestellen niet bevorderen (voor dit geld heb je bij de cinees een maaltijd om mederedagen van te eten , kwaliteit goed maar de prijzen niet in over eenstemming met het produkt

Britt van Praag
12 maio 2022

Eten was heerlijk! Klein min/verbeterpuntje: er zaten geen champignons in de champignonsaus. Dat vond ik wel erg jammer.

Wendy
5 maio 2022
Bert-Jan
5 maio 2022

Bijna een 10, roomsaus zou iets warmer mogen, maar verder is de schnitzel echt altijd wel goed, deze keer zelfs nog iets beter. Daarnaast was de bezorger er precies op het afgesproken tijdstip. Helemaal pima!

Theo
28 abril 2022

Toppie

S.R.
27 abril 2022

Misschien geen koud blikje drinken op iets warms leggen 🙈